duminică, 6 martie 2011

Inna anunta un nou album in 2011


Inna, dupa melodiile careia au dansat zeci de mii de tineri in 2010, anunta ca va continua sa lanseze melodii si in 2011. Cu piesele “Amazing” si “Déjà vu”, Inna a fot una din reginele clasamentelor de muzica dance de anul trecut, informeaza site-ul MusiqueRadio.

La posturile de radio franceze se difuzeaza din aceasta saptamana noul ei single, intitulat "Sun Is Up", care aduce un strop de caldura in acest martie friguros, arata site-ul citat. Este primul extras de pe noul album al Innei, "Powerless", care va fi lansat in 2011, al doilea dupa "Hot" din 2009.

Noul single al Innei, "Sun Is Up", a fost deja prezentat in Romania in luna octombrie. Inca de la inceput, piesa s-a situat in fruntea clasamentelor. Albumul "Powerless" va fi conceput de echipa Play&Win, trioul de producatori dominand din anii 2000 muzica dance din tarile Europei de Est, relateaza Agerpres. Acesti maestri romani au lansat si grupul Akcent si au umplut intreaga Europa cu muzica lor.

Admiratorii romancei au putut auzi deja un alt extras de pe albumul "Powerless", piesa "Un Momento", creata in colaborare cu DJ-ul spaniol Juan Magan.

Anul 2011 va fi plin pentru Inna, care va avea spectacole in toata Europa, incheie site-ul MusiqueRadio.