miercuri, 23 martie 2011

Inna îşi retuşează nasul în Photoshop



Chiar dacă vrea să pară că este mulţumită de felul în care arată, Inna este atentă totuşi la fotografiile portret, în care îşi modifică întotdeauna forma nasului.

Inna a publicat recent pe contul ei de Facebook un portret de-al său, în două variante, una originală şi una modificată în Photoshop. Ei bine, chiar dacă oricine s-ar mândri cu varianta neretuşată, Inna a simţit totuşi nevoia să "umble" un pic la luminozitate, făcând astfel ca părul să îi strălucească mai tare, pielea să-i fie mai bronzată şi fără aluniţe sau alte pete, ochii să fie mai conturaţi, iar apa în care se scaldă să fie mai albastră.

Aceste retuşuri n-au fost însă de ajuns, cântăreaţa visând să aibă un nas mai mic şi, de ce nu, o aluniţă proeminentă, în stilul celei pe care Marilyn Monroe o purta cu mândrie

Aşa se face că Innei i-au fost adăugate umbre în zona nasului, pentru a-l făcea să pară mai mic şi mai puţin borcănat.


Diferenţele dintre cele două fotografii nu sunt majore, însă Inna i-a întrebat totuşi pe fanii ei de pa Facebook care dintre variente li se pare mai bună. Chiar dacă a primit aproape 3.0000 de răspunsuri, părerile sunt totuşi împărţite. Vouă care vi se pare mai bună?